Denne lenken inneholder nyeste etiming versjon i beta utgave. Det vil si at den ikke er prøvd i løp, men laget for å teste ny funksjonalitet.

Versjonen bør bare brukes i testøyemed eller i kontrollerte former.

Versjon 945
Diverse>Resultatimport hydro.  Oppretter manglende lag.

Versjon 944
Fjernet ikkeascii tegn fra stafett> import kombinasjoner

Versjon 943
Logotest

Versjon 941
Nøytrale soner. Lagt til støte ved bruk av mtr enheter også.

Versjon 940
Løyper/poster: Lagt til mulighet for å legge inn en post som slutt nøytral sone: Tiden på strekket til denne posten blir da tatt bort fra tiden. /lagt i tiudskorr feltet.

Lagt til sjekk om koden på avleser er 250 eller noe annet på o-løp.
Lagt til sjekk av klokke ved escan og ecu. Feilmelding om klokken går feil.
Lagt til enda en send tid fra pc til ecu dersom enheten mister forbindelse med klokken.
Lagt til ekstra sjekk ved spolig, bla vise siste meldingsnr vi faktisk har.

Versjonsliste Ver 938
Tatt bort keep signup i eq live - orienteringsresultater.

Versjonsliste Ver 938

Sprintstafett orientering: Når det er krysset av for sprintstafett under arrangement>avansert

- Legg brikker på 1 og 2 etappe.

- Når brikke  1 leses av legges det et offset på brikkenr og brikkenr oppdateres på etappe 3.

- Tilsvarende for etappe 2

Resultater skal da kunne oppdateres i eventor som vanlig stafett.
Rekkefølgen på etappene er vilkårlig.