Når man har et arrangement med flere runder er det mulig å sette opp en serie der man kan få ut beste runde, total tid osv.

Man lager først virtuelle øvelser en pr. runde. Det gjør man i fanen øvelse/omgang, øvelse og legg til, merk av at øvelsen er Virtuell øvelse for seksjonsresultat.

I passeringsoppsettet har man nå fått flere øvelser, en for hver runde. I hver øvelse drar man inn start og mål, huk av for start1 på start stasjonen og mål på målstasjonen. Hvis man har mellomtider i løypa og vil ha tiden mellom to stasjoner er det også mulig, dra inn de to stasjonene man skal bruke og huk av for start1 og mål.

Det som er viktig her er at man bruker samme navn i ruten Navn som den ruten har i passeringsoppsettet.

Passeringsoppsettet ser i dette eksemplet ut slik:

Og f.eks. runde 5 på den virtuelle øvelsen ser slik ut, altså navn i den virtuelle øvelse må skrives helt likt det som er i passeringsoppsettet.

Når dette er gjort, trykker man på Hjem og velger serie, legg til serie, lag et navn på serien og velg forbund og sesong. Her er det også mulig å gjøre endringer på hvordan serien skal regnes ut.

Trykk lagre og åpne serien på nytt ved å dobbeltklikke på serien, velg arrangementer i serien, søk opp ditt arrangement og legg til i serien, trykk på arrangementet og velg klasser som skal være med og velg en runde, har man flere runder må man legge til arrangementet flere ganger og velge en runde av gangen.

Serien vil da se slik ut, http://live.eqtiming.com/#series:1507 her er det valgt total tid, her kunne man i serieoppsettet valg tellende 1 og man ville blitt rangert etter den beste runden.