Kort oversikt over hvordan de vanligste problemer løses når man står i sekreteriatet.

1. Navnet mitt er skrevet feil.  Jeg har feilt Kjønn.  Fødselsdato/året er feil.  Jeg er i feil Klasse

Før arrangementet > Deltaker

Søk på deltaker og press enter.

Finn rett deltaker og klikk på blyantikonet, Deltakerkortet vises da.

- Klikk For korreksjon av skrivefeil i navn Trykk HER.

- Du kan endre feil skrivemåte, dvs noen feile bokstaver, kjønn eller fødselsdato.

- Ved endring kjønn og fødselsdato sjekk at klassen oppdateres.

- Ved endring av klasse: Prøv å endre klasse, går ikke det må kjønn/fødselsdato sjekkes/endres. Ikke endre om du er i tvil.

-- Klasser kan overstyres ved å velge aksjon>endre klasse i deltakerbildet.

Husk å lagre.

2. Jeg har overtatt startnr fra en annen person  Jeg har helt feil navn

Før arrangementet > Deltaker

Søk på deltaker og press enter.

Finn rett deltaker og klikk på blyantikonet, Deltakerkortet vises da.

Klikk Bytt utøver og søk i registeret etter rett person.

Klikk velg for å velge rett person.

I de fleste idretter kan man her velge å opprette en ny deltaker om den ikke finnes fra før

MERK: Vær sikker på å velge rett person. Rett aldri navn om det er en annen person. Endringer her gjelder alle arrangementer deltakern har vært med på.

3 Jeg er i feil pulje / øvelse / har feil starttid.

Før arrangementet > Deltaker

Søk på deltaker og press enter.

Finn rett deltaker og klikk på blyantikonet, Deltakerkortet vises da.

Endre øvelse/pulje nederst. Sjekk at klassen blir rett.
- Ved pulje arrangement blir starttiden automatisk oppdatert. Ved klassestyrt må man endre starttiden under tider.

Sjekk med arrangør om bytte øvelse / pulje også betyr at deltakeren skal få nytt startnr.

4 Jeg har byttet startnr med en annen

Før arrangementet > Deltaker

Søk på deltaker eller enklere på de to startnr som er involvert:  slik : 1234,1455

Klikk enter for å søke.

Velg aksjon>bytt startnr for å endre.

- Endringen kan også gjøres etter at deltakerne har fått tider.

5. Jeg finner ikke startnr mitt ved utlevering.

Normalt betyr det at nummeret er utdelt til en annen person.

Først må vi da blokkere nummeret.

Gå til før arrangementet>startnummer og søk på nummeret vedkommende skulle hatt. Merk av for blokkert og klikk lagre endring i tabell

Når det er gjort går du til før arrangementet og deltaker og søker opp vedkommende.

Før arrangementet > Deltaker

Søk på deltaker og press enter.

Finn rett deltaker og klikk på blyantikonet, Deltakerkortet vises da.

Skriv inn nytt startnr. Du får feilmelding om numemret allerede er i bruk.

I no tilfeller kan du taste 0 og programmet vil tildele neste ledige nummer.

Jeg har brutt

Før arrangementet > Deltaker

Søk på deltaker og press enter.

Merk den/de som har brutt og klikk aksjon og velg Markerte som DNF