Dersom config filene er skrivebeskyttet eller databasen er en  tom fil vil ikke etiming starte.

Prøv dette:

1. Avslutt etiming.

2. Kopier filen etime.mdb fra zip filen her til c:\brukere\felles\felles dokumenter\etiming

- overskriv filen som er der.

Start etiming og se om det  hjalp.

Ved fortsatt feil:

1. Avslutt etiming

2 Kopier filen ADConnectionDefs fr azipfilen her til c:\brukere\felles\felles dokumenter\etiming

3 Åpne ADAdministrator

- den skal være installert på c:\program filer(x86)\etiming 4\ men er vedlagt i zipfilen om du ikke finenr den.

4 Klikk på Open conndef fil og velg filen i  c:\brukere\felles\felles dokumenter\etiming

5 Steng programmet og restart etiming