Her finner du siste versjon av etiming. For nedlasting se helt nederst!!

Kjente saker

EQ Live Skiskyting: På stasjonen skyting må man registrere at det er skyting manuelt i EQ Admin.

Eventor: Løp uten starttid blir ikke vist i listen for løp etter søk. Legg inn første start i Eventor for å løse problemet

Lisens: Merk at man fra 2021  må ha oppdatert lisens. Starter ikke programmet eller det gis beskjed om manglende lisens kontakt

support@eqtiming.com

Merk at det er en feil i ECU versjon 1.80++ ved bruk av dobbel loop i mål. Emit er informert og vi venter på fiks,
Det er problemer med isonen og stafett. Det er veldig mye feil i filene.

Versjon 4.0.975
Rettet sprint med 2 prologer påslått.
Lagt til stasjonsnavn i gprs klokke overikten.
Endret stafett live mot EQ

Versjon 4.0.974
Beta for 2 prologer ved sprint

Versjon 4.0.972
Rettet problem med isone import og fakturering ved stafett

Versjon 4.0.971
Rettet problem med isonen og stafett og opplasting til admin. Lagnavn ble erstattet av førsteetappes navn
Justeringer i speakerbilde sprint for 10 i heatet.

Rettet feil i lisensraport.

Versjon 4.0.969
Rettet tekst sportsadmin/isonen import påmeldinger stafett.
Lagt inn sjekk av sprintstafett øvelse fra isonen

Versjon 4.0.968
Rettet feil når isonen sender tomt bypassid.

Versjon 4.0.967
Rettet feil ved heattildeling sql server versjon. Sprint langrenn

Versjon 4.0.966
Tatt bort melding ved manglende match fotocelle

Versjon 4.0.965
Valg for å vise /ikke vise fis gruppering fis startliste,
Multi valg av klasser para sprint.

Versjon 4.0.964
Ny funskjon sprint: Fjern alle deltakere og tider for ett heat i admin.
Isonnen. Lagt inn fiscode og buypassid i import samt oppdatering til eq live-

Versjon 4.0.963
Rettet feil med at ingen brikker ble gjenkjent. Gjaldt noen access versjoner
Rettet feil ved avmeldt status og gjentatte importer fra isonen

Versjon 4.0.962
Forbedret isonen import ved avmedte
Rettet feil i fisliste import

Versjon 4.0.961
Endret på gruppetildeling/trekking fis renn

Versjon 4.0.960

- Ny poengberegning for fispoeng.
- Rettet datoer fislister
- Nye paraski rutiner
- Lagt til feilmeldinger for ISonen import ved tomme klassenavn/feile id.
- Endret sprint schedule.

Versjon 4.0.958

- Stafett omstart, Endret så oppdater alle kun gjelder for en etappe

- Starttidsjekk. (sql server) Sjekker ikke på startider etter målgang.
- Eqlive. Ved cronotack opprettes ikke lenger stasjon på alias serienr.
- Starttider settes ved kode 0 og om starttidsjekkkoden er forskjellig fra 0

Versjon 4.0.957
Rettet tekster fra sportsadmin til Isonen.
Isonen import av xml fil

Versjon 4.0.956
Rettet problem med klokkeslett og avlesing av brikker MS SQL versjon.

Versjon 4.0.952/954
Spesial sykkel sprint

Versjon 4.0.951
Eventor (nye) Lagt til nye funksjoner for start og resultatlisten. Bla bare lag fil.
O-løp. Valg for å bruke siste post i løypen som målpost.
BEdre varsel ved start tidtaking om datoformatet er feil

Versjon 4.0.950
Tidtaking. Mtr. Bruker nå første av like målkoder.
Flerdagers>Resultatliste en dag. Rettet feil ved status
Merk at det er en feil i ECU versjon 1.80++ ve dbruk av dobbel loop i mål. Emit er informert og vi venter på fiks,.

Versjon 4.0.949
Eventor (den nye) Fikset invalid pointer, Tvinger valg av brikke om det er satt under data>løp.
Lagt til startntliste. (Beta)

Versjon 4.0.948
Lagt til alle grener i friidrett for opplasting av eqlive.

versjon 4.0.947
Rettet feil timernr nor found ved bruk av etr3 og orientering.

Versjon 4.0.946
Lagt til støte for etsmini.
Lagt til klokkevarsler ved escan og ecu

Diverse>Resultatimport hydro.  Oppretter manglende lag. Brukes for å slå sammen ett løp med en resultatdatabase.

Fjernet ikkeascii tegn fra stafett> import kombinasjoner

Logotest

Nøytrale soner. Lagt til støte ved bruk av mtr enheter også.

Versjon 940
Løyper/poster: Lagt til mulighet for å legge inn en post som slutt nøytral sone: Tiden på strekket til denne posten blir da tatt bort fra tiden. /lagt i tiudskorr feltet.

Lagt til sjekk om koden på avleser er 250 eller noe annet på o-løp.
Lagt til sjekk av klokke ved escan og ecu. Feilmelding om klokken går feil.
Lagt til enda en send tid fra pc til ecu dersom enheten mister forbindelse med klokken.
Lagt til ekstra sjekk ved spolig, bla vise siste meldingsnr vi faktisk har.

Versjonsliste Ver 938
Tatt bort keep signup i eq live - orienteringsresultater.

Versjonsliste Ver 938

Sprintstafett orientering: Når det er krysset av for sprintstafett under arrangement>avansert

- Legg brikker på 1 og 2 etappe.

- Når brikke  1 leses av legges det et offset på brikkenr og brikkenr oppdateres på etappe 3.

- Tilsvarende for etappe 2

Resultater skal da kunne oppdateres i eventor som vanlig stafett.
Rekkefølgen på etappene er vilkårlig.

4.0.936

Rettet ukjent løper feil.

Endret tilbake stafetthenting

4.0.933
Endret eqlive og henting stafettlag fra eq admin

4.0.930
Rettet brikketildeling stafett sql server versjonen.
Rettet feil ved EQ Mobile

4.0.929

Rettet feil ved innlegging stafettnavn manuelt

4.0.428
EQ Mobile kan nå fint brukes til å registrere skytreresultat eller som tidtaker/klokke.
I Resultat>Gprs oppsett må enheten legges til med deviceid fra appen og man må velge EQ Mobile som server.
I tidtaking vil data komme ned om man har valgt gprs / internet som port uanhengig av klokketype.
Programmet kjenner av om det er skyting eller innkomsttid.

4.0.927
Rettet feil ved sprintresultat og klasser uten sprintregel.
Sprint speaker. Endret slik at set heat startet ikke kan gjøres på heat som allerede er ferdig.

4.0.925
Rettet problem med sprintresultat og forskjellige regler på klaser.
Juster timingrapport.

4.0.924
Rettet feil innlegging av navn stafett manuelt
Rettet feil utsette starttid. Tidsfelt ble skjult ved togling mellom alternativene

4.0.923
Rettet feil i sprint resultatliste

4.0.922
Endret på sprintoppsett prolog>finaler og  prolog>12 semi+plasseringsheat.

4.0.921
Rettet feil eqlive ved access database

4.0.920
Fis datoer or 22/23 sesongen
O-brikker rettet håndtering ved 5 sekundsregelen:
Speintspeaker: bla mellom heat etter sprint>shedule . Sette started/off for heat eq live.

4.0.911
EQ Live Feirettinger etter databaseoppgradering.
EQ Live Endret så deltakerid brukes som oppslag mellom etiming og eqadmin.

4.0.910
Endret nedlasting fra EQ Admin etter at EQ admin basen ble konvertert. Denne versjonen må brukes etter 5/11 2022

4.0.907

Lagt til fil>lagre som>Startliste kurvinnen

4.0.906

Rettet problem ved utskrift direkte på emit backuplapp. Datamax thermo printere.

4.0.905

Endret import av løyper.
Endringer i data>Eventor for bedre støtte for flerdagers import.
rettet fis datoer

4.0.898
Rettet problem med strekktid o-løp og ets på mål.

4.0.894
Fis: Mulig med fra-til alder på fis resultatlister
Fjernet corona melding strekktider

4.0.892
Rettet problem hente starttider via gprs server
Rettet problem fra 890 med o-løp og avlesning fra ECU

4.0.890
Tidtaking:  Støtte for Moxa tcip

Tidtaking: Støtte for startgrind og fotocell over gprs

4.0.888

Lagt til backupstart og backupmål for å vise alle data i samme database for Fis fiming report
Flyttet heat oppsett til data>klaser fra sprint skjermbildet.
Fikset fisdato ved nedlasting av fislisten

4.0.887
Lagt inn rette fis datoer for sesongen 2021/2022
Rettet feil ved slett date>Brikketider
Rettet problem ved manglende lisens og opplastring til EQ Live
Endret slik at sluttid oppdateres med klokkeslett istedenfor  tid fra start på klasser med brikketid

4.0.884
Rettet problem med manglende flerdagers kontingent fra eventor

4.0.883
Fikset leiebrikker flerdagers startliste
Koronatrekking.

4.0.880
Flerdagers Eventor Justert plassiffer /vis tid
Flerdagers Rettet problem med blanke tegn i klassenavn / klasse ikke synlig i løperbilde

4.0.879
Koronatrekking flerdagers. Kopierer  klassedata til de neste dagene.

4.0.878
Koronatrekking. Starter på høyeste startnr i tilstartnr feltet i klassene.
Koronatrekking. Rettet feil ved tilfeldig tildeling av lag

4.0.877
Rettet feil ved lave comporter.
Støtte for ets2 light
Kjenner igjen escan2 ved søk etter klokker.

4.0.876
Rettet pakkenr fra mtr
Justert koronatrekking flerdagers.
Endret innlesning av logfiler på nytt fra tidtakergriden.

4.0.873

testet med emit escan2. Virker med escan 1.05 versjon og oppsett som 14 Emitag brikkeleser. (ikke escan)
Rettet ved comporter over 100
Justert koronatrekking

4.0.871
Rettet feil ved dobbel kontigent registrert og opplasting til Eventor

4.0.870
Lagt til feilmelding ved klassenavn som inneholder komma i eventor. Slike må rettes i eventor.

4.0.861
Rettet feil. Resultatliste som ikke ble vist i forhåndsvisning.
Rettet feil ved oppgraderig fra eldre baser.