Når du skal opprette et arrangement som er identisk med et tidligere arrangement kan du bruke kopifunksjonen.

Alle egenskapene fra kildearrangementet – inkludert oppsett for påmelding blir med når du kopierer et arrangement.

Kopifunksjonen i Admin er tilgjengelig for brukere med tilgangsnivå Leder og Arrangementsansvarlig.  Brukere med tilgangsnivå Leder har nødvendige rettigheter for å legge til arrangementsansvarlige.

Logg inn på EQ Admin med fra følgene adresse: https://timing.quick.no/QTAdmin

Hvis du har glemt ditt passord, eller ikke har logget inn på EQ Admin tidligere kan du klikke på “Glemt passord” for å resette ditt passord.  Kontakt EQ Timing kundeservice dersom du trenger hjelp for å komme i gang.

Slik kopierer du et arrangement

• Logg deg inn på EQ Admin.
  • Gå til arrangementsoversikten.
  • Huk av for arrangementet du ønsker å kopiere
  • Trykk på Kopier arrangement knappen

• Oppgi riktig navn og dato for arrangementet.  NB! Det er viktig at du oppgir riktig dato når du kopierer.  Da vil alle datoer i arrangementet – f.eks. i pristrappen bli forskjøvet riktig automatisk.  Hvis du ikke oppgir riktig dato, slik at dette må endres etterpå er det fort gjort å overse en dato som må endres. Trykk på kopier produktoppsett hvis du vil at alle priser og produkter skal være med i kopien, velg så riktig profil på arrangementet.
  • Trykk på Lagre for å opprette kopien.

Arrangement som krever godkjenning fra Norges Cykleforbund eller Norges Skiskytterforbund vil bli lagret med status Søknad.  De vil bli tilgjengelig i terminlisten så snart de er godkjent.

Endring av priser

Slik endrer du priser i det nye arrangementet:

• Velg fanen Webpåmelding
  • Velg deretter fanen Prisoppsett
  • Trykk på produktet du skal endre prisene for.  Korriger prisene og velg lagre.
  • Her kan man også sette pris basert på alder og man kan lage nye rader og styre prisene med dato.