Når man skal laste ned deltakerliste fra iSonen gjør man slik:

Gå til arrangementsoversikten, velg at du er arrangør, og gå inn på arrangementet

Når du er inne på arrangementet scroll ned til deltakere, i ruten Behandle deltakere velger du Last ned deltakerliste, og velger EQ-timing, last ned filen.

I EQ-admin går man til fanen Deltakerimport og velger der Isonen og Import ISonen SML fil., man får da valg om man vil opprette klasser eller ikke. Hvis man allerede har et klasse oppsett så vil deltakere kommer inn i de klassene ut ifra alder og kjønn.

Etter importen anbefales det å kjøre en validering. Dette gjøres som vist under.

Viktig

Du kan importere så mange ganger du vil, alle nye påmeldinger vil bli lagt til og eventuelle deltakere som er avmeldt meldes av. Merk at brikkenr og andre data ikke oppdateres på allerede importerte deltakere.