Når man oppretter et arrangement i iSonen som har påmelding hos EQ Timing kan man  legge inn en lenke til påmeldingen slik som vist i bildet under. Trykke på lenke knappen, og legg en tittel på teksten som så blir gjort om til en lenke.

På arrangement siden hos iSonen vil det da se slik ut:

Hvis man setter huker av for Grense og skriver 0 i feltet(ingenting vil vises i feltet) og lagrer så vil påmeldingsknappen på siden også bli grå slik at man ikke får trykket på den.