Kondis-rabatt:

Kontakt EQ Timing for å sette opp rabattkoden for Kondis-medlemskap. Den er har integrasjon til medlemsregisteret i Kondis. For andre rabattkoder se brukerveiledning under.

Egne rabattkoder:

Rabattkoder opprettes under fanen kupongkoder.

Man kan velge rabatt i beløp eller i prosent, husk at det er størrelsen på rabatten du setter, ikke hva øvelsen skal koste.

Velger man ikke hvilke øvelser og puljer som skal ha rabatt, så vil den gjelde for alle øvelser og puljer i arrangementet.

Eksempelet under gir 50% på sum for startkontingenten, ikke rabatt på tillegg(transport, t-skjorter osv).

Den er begrenset til 10 stk, og plassen kan videreselges ved kjøp og salg.

Merk at hvis man ikke huker av for kun startkontingent, så gjelder rabatten alle varer også evt. engangslisens.