Laste ned program til PC herfra: https://emit.no/wp-content/uploads/2021/02/USB-driver-for-Emit-Hardware-ver.2.12.28.zip

Laste ned fil fra admin under rapporter: Startklokkefil (Emit_startliste_med_ubrukte)

Koble ESD2 til PC ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Ved oppstart av programmet vises skjermbildet nedenfor (under fanen 'ESD2')

Jaktstart/intervall med visning av startnr - overføring av startlistefil

Hvis man bruker programmet eTiming, eller et annet program med tilsvarende

funksjon, er det mulig å eksportere en startklokkefil til ESD2, med alle startidene

sortert i rekkefølge. Detter er en ren kommaseparert tekstfil med tre felter;

startnr., starttid og startbåsnr..

Trykk på '...'-knappen til høyre i 'Jaktstart'-feltet for å få frem et utforsker-vindu og

finn frem til riktig tekst-fil. Overføre denne til ESD2 ved å trykke på knappen

'Overfør'. Linjene overføres en etter en til ESD2 og dette markeres med grønt.

Hvis man ønsker å sjekke at alle ble overført korrekt gjøres dette ved å trykke på

knappen merket 'Sjekk'. Start ESD2 i dette moduset ved å trykke på

'Jaktstartmodus På'-knappen.

Hvis flere løpere starter nøyaktig samtidig, vil ESD2 veksle mellom å vise de

aktuelle startnumrene.