På mindre arrangement kan manuelle registrerigsmetoder benyttes,  Alle disse metodene betinger at man er registrert med startnummer.

Løsningene passer for:

• Arrangement med få deltakere
  • Tidtaking på mellomtider der det kommer få deltakere sammtidig.
  • Tidtaking på barneklasser i vanlige arrangement.
  • Backuptidtaking.

Slik gjør du det med EQ Mobile for android og IOS

Last ned og installer appen fra appstore eller play.

Enhenten tildeles et enhetsnr/deviceID. (en 8 tegns kode)

Registrer koden som en stasjon i Admin,

Velg tidtaking

Tast startnr og trykk på passringsknappen.

Appen holder orden på navn på deltaker og ukjente
.Mister den nettforbindelsen så vil den resende data.

Slik gjør du det med EQ Time recorder

EQ Timerecorder som er et pc basert program.

Lastes ned fra denne siden

Programmet får en egen device id / Enhetsnr.

Device Id /EnhetsID må legges inn på stasjonen den skal ta tiden på i admin.

Bruk F12 tasten til å registrere tid.  Du kan taste startnr før eller etter at tiden er tatt.

.Mister den nettforbindelsen så vil den resende data.

Programmet sender bare tider videre så det er ingen bekreftelse på om det er tastet et gyldig nummer.

Slik gjør du det med hurtigregistrering i admin

Da taster du startnr og tid.  Funksjonen ligger under Hurtigregistrering

• Tast startnr
  • Velg øvelse
  • Legg inn tid
  • trykk lagre,

Slik gjør du med hurtigfunksjon i admin.

Gå til deltakerlisten. Press ctrl og INS tastene samtidig. Tiden tas og du kan legge inn et startnr.

Priser

For løp med mindre en 50 deltakere er løsningene gratis, ellers koster det 6.25 per deltaker. Bruk av påmelding kommer i tillegg.

Les mere

- Slik setter du opp en stasjon til å være backupstasjon.

- Slik setter du opp stasjoner og passeringsoppsett.

Andre ressurser.

- Tidaking med QR Kode