Tidtaking QR - løp

Når du skal starte å gå løpet så trykker du på kamera på din smarttelefon.

Hold skjermen over QR-koden og du får opp en lenke på skjermen.

Trykk på lenken og du får beskjed om å logge inn på din profil hos EQ Timing.

Når du er logget inn på profilen, holder du kamera over QR-koden på nytt og trykker “Skann”.

Er du ikke påmeldt får du spørsmål om å melde deg på.

Din starttid vises på skjermen og du kan begynne å gå.

Hvis du oppdaterer siden vil startsted og tid vises nede på skjermen.

Det er ikke nødvendig å oppdatere siden underveis i løpet da registreringen er i orden når du har trykket “Skann”.

Ved neste sjekk-punkt holder du igjen skjermen over QR-koden og trykk på “Skann”.

Sted og tid registreres.

Oppdaterer du siden vil sted og tid legge seg under forrige registrering.

Du gjentar skanning av QR-kode ved hvert-sjekk punkt.

Når du har skannet siste sjekk-punkt i løpet så kommer det opp Fullført og total tid på skjermen.

Lykke til med løpet.