Vi sitter på mange resultater fra arrangement  der tidtakerfirma var Emit as i perioden 1996 til 2013 som er i form av html filer og ikke er i databasen vår.

I en del tilfeller ligger der lenker på arrangørens sider  som ikke lenger virker siden servere er byttet ut i mellomtiden.

Du kan søke på disse arrangementene fra www.eqtiming.com selv om arrangørens lenker ikke virker.

Dersom du har en lenke som ikke virker på formatet.  www.emit.biz/races/..............................

Så kan disse normalt  erstattes med http://archive.eqtiming.com/races

http://archive.eqtiming.com/races/2008.05.31/ulriken_opp/index.htm