For å kunne bruke EQ Mobile til registrering av tider må du knytte din Android-enhet stasjonsoppsettet i EQ Admin.

• Finn enhetens ID – som er 6 tegns koden du finner øverst i skjermbildet i EQ Admin
  • Denne registreres i feltet Alias/Portnavn i stasjonsoppsettet.
  • Det kan benyttes flere enheter på samme punkt for redundans.

Tast inn startnummer der det røde pilen er, og trykk så på passering og tiden vil lastes opp.

Det er også mulig å først trykke passering, og legge inn startnummer etterpå, da får man opp ett klokkeslett og legger inn startnummeret i ruten ved siden av og trykker på klokkeslettet for å sende.

Lenker til nedlasting:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eqmobile&hl=no&gl=US

IOS: https://apps.apple.com/no/app/eq-timing-mobile/id1487713718?l=nb