Oppslag på deltaker

Gå til menyen Før arrangement / Deltakere.  Du kan her søke etter deltakere på navn eller startnummer.  Skriv startnummer eller en del av navnet i søkefeltet og trykk Enter på tastaturet.  Deltakere som passer til søkekriteriet ditt vil da komme opp i listen.

Du kan også søke på andre ting enn startnummer og navn – for eksempel klasse, pulje, brikke-ID.  Skriv inn søkeordet i feltet, klikk på Søk-knappen for å få opp søkemenyen, og klikk på ønsket søketype.

Du kan også søke etter flere deltakere samtidig hvis du kjenner startnumrene.  Skriv da en liste med startnummer skilt med komma før du trykker Enter på tastaturet.  Dette er veldig praktisk for eksempel hvis to løpere har forbyttet startnummer, og du skal registrere dette – eller hvis du skal registrere mange løpere som ikke startet eller brutt.