Under et arrangement som  bruker ChronoTrack utstyr er det viktig at man har personell som har ansvar for mellomtider.

Man har da ansvar for å sette opp utstyret, stille klokker, sjekke at alt virker, og at utstyret ikke blir ødelagt av vær og vind. Det er også viktig å dekke til MiniTrack ved dårlig vær.  Der det er mulig er det best å plassere mellomtidsstasjonen i  en innersving i løypa, slikt at deltakerne passerer nærmest mulig antennen.

Opplæring vil blir gitt av tidtaker fra EQ Timing.

Oppsett av mellomtids stasjon:

Sett opp stativ til antenne og monter antennen, ved sykkelritt skal antennene monteres vertikalt, og ved langrenn, løp, skiskyting skal antenne monteres horisontalt.

Horisontal Vertikal

Koble sammen antenne og MiniTrack med den blå antennekabelen.

Slå på MiniTrack og sjekk om antenner virker ved å holde det hvite kortet som sitter i boksen foran antennen. Det skal lyse i de blå diodene på kortet.  Antenner  skal peke ut mot  løypa. Mer informasjon  om antenner ligger her.

Når den grønne lampen connected lyser fast er MiniTrack koblet til internett, hvis lampen blir stående å blinke  må kan man sjekke her.

Sjekk at klokken på MiniTrack går riktig, for å lære hvordan man stiller klokken trykk her.

Mellomtiden er nå klar. For å sjekke at mellomtiden virker kan man trykke på GunStart knappen på siden av MiniTrack, eller teste med en brikke. Etter testen er gjort tar man kontakt med tidtaker og sjekker at alt er i orden.

Under konkurransen må man ikke slå av MiniTrack uten å først ta kontakt med tidtaker.

Når man skal pakke sammen utstyret er det viktig å rulle kabler pent sammen og sjekke at det ikke er kommet fukt/vann inn i MiniTrack.