Endel utøver ønsker oppgradere sin lisens fra standard til utvidet etter at lisensen er registrert.  Dette gjøres på følgende måte:

Klikk her for å logge inn på Min Side.

{0}

Hvis du allerede har kjøpt lisens har du allerede en konto. Logg inn med brukernavn og passord du brukte når du opprettet konto for lisenskjøpet.

Etter at du har logget inn på din profil velger du fanen "Lisenser, og klikker på "Endre" knappen for lisensen du vil bestille kort for.

MinSide2

Du kommer nå til registreringssiden for lisens.

Trykk på Endre øvelse knappen og velg den typen du vil endre til.

Klikk på "Fortsett til utsjekking" for å legge plastkortene i handlekurv og komme til utsjekkingssiden hvor du godkjenner betingelsene og fullfører bestillingen.

Du vil straks etter bestillingen motta en faktura per epost, som kan betales i nettbank på vanlig måte. Du kan også velge å betale med kort på utsjekkingssiden.