Denne artikkelen beskriver hvordan du melder på en eller flere utøvere til et renn.  Fremgangsmåten for utøvere som skal melde på seg selv er nesten identisk med fremgangsmåten for påmeldingsansvarlige som skal melde på flere utøvere fra klubben.  Disse to er derfor beskrevet samlet.

Du må ha en Min Idrett konto for å registrere påmelding.  Hvis du har en rolle som Påmeldingsansvarlig eller tilsvarende i klubben din kan du melde på utøvere fra klubben din.  For å melde på kun deg selv er det tilstrekkelig med en konto med utøver/medlem-tilgang.

1. Klikk på “Påmelding” på ønsket arrangement i terminlisten.

2. Trykk på “Meld på” knappen på ønsket øvelse. Du kommer nå til innloggingssiden til MinIdrett, logg inn og du kommer tilbake til påmeldingssiden og kan melde på. Hvis du skal melde deg på til flere øvelser i samme arrangement ved å gjenta dette for hver øvelse du skal melde på til.   Hvis du som påmeldingsansvarlig for klubben skal melde på flere utøvere kan du trykke Meld På flere ganger for å legge til flere utøvere.  Eller du kan endre antallet på neste side.

3. Du kommer nå til siden med info om deltakerene du skal melde på, har du logget inn som deg selv men skal melde på familemedlemmer eller utøvere i din klubb trykker du på Velg utøver/familiemedlem. Du får da opp en liste med de du kan melde på. Fyll ut nødvendig informasjon og trykk fortsett til utsjekking. Sjekk her at alle du skal melde på er med på listen. Trykk på handlekurv hvis det er noen som er feil og du kommer tilbake og kan redigere.

Paamelding03

I bildet ser du også hvem som er fakturamottaker og om det blir laget faktura eller kun ordre. I de fleste skiskytterrenn blir det kun laget ordre og faktura blir sendt ut i etterkant av rennet.