Utøvere som ønsker det kan aktivere en utøverprofil for å holde oversikt oversikt over sine påmeldinger og resultater.  Det er frivillig for utøverne om de ønsker å opprette en slik konto.  Men om man gjør det får man tilgang til en rekke nyttige funksjoner som forenkler oppgaven både for arrangør og utøver.

For å få tilgang til utøverkontoen går man til følgende lenke: https://minside.eqtiming.com/

Førstegangsbrukere kan klikke på «Ny bruker».  Man oppgir så epostadressen man bruker når man meldte seg på, og får da tilsendt en aktiveringslenke.  Der kan man velge sitt brukernavn og passord, og kontoen er klar til bruk.

Fra utøverprofil kan man:

• Se sine påmeldinger, og endre disse.
  • Gjøre tilleggsbestillinger til arrangement man er påmeldt.  For eksempel hvis man har glemt å bestille engangslisens ved påmelding.
  • Raskt melde seg på nye arrangement med personlige detaljer ferdig utfylt.
  • Knytte utøverprofilen til sin Facebook konto slik at man kan få sitt resultat automatisk publisert til Facebook.
  • Finne sine resultater både fra arrangementer man har deltatt i.
  • Finne sine venner slik at man enkelt kan sammenligne sine egne resultater med vennene.
  • Vedlikeholde sine personlige data – som for eksempel Birk-ID.
  • Laste opp profilbilde som blant annet kan benyttes til å printe lisensbevis med bilde (Sykkel).
  • Selge startnummeret sitt hvis man selv ikke kan delta, og arrangementet åpner for dette.
  • Finne duplikate utøverprofiler og slå disse sammen, slik at man får samlet sine resultater på én konto.

Arrangører som ønsker det kan få tilpasset Min Side slik at den kan integreres i arrangørens egne websider med et design som passer websidens grafiske uttrykk.  Ta kontakt dersom du ønsker dette.