Lenke til utøverprofil: https://minside.eqtiming.com/

Hvis du er ny bruker av Min side kan du klikke på Ny bruker for å få tilsendt en aktiveringsmail.  Bruk samme epostadresse som du brukte ved påmelding til arrangement, eller ved registrering av sykkel-lisens.

Profilbildet ditt brukes også når du skal laste ned lisensbevis eller bestille lisensbevis på plastkort.  Det er derfor viktig at fotoet du bruker møter noen kriterier:

• Det skal vise ansiktet ditt forfra slik at du kan gjenkjennes
  • Det skal være uten solbriller eller hjelm

Verktøyet for å laste opp profilbilde har en innebygget funksjon for å beskjære bildet.  Så du kan gjerne bruke et bilde som inneholder andre elementer som utgangspunkt – hvis det kan beskjæres til å møte disse kriteriene.

Slik laster du opp bildet:

1. Klikk på Foto-knappen i Min Side
  2. Velg Last opp nytt foto
  3. Dra bildet inn fra folderen hvor du har bildet lagret og slipp det på feltet (ikke alle nettlesere støtter dette)
  4. …eller klikk Bla gjennom for å finne bildet og laste det opp og klikk på Last opp knappen
  5. Marker den delen av bildet du vil bruke som vist i eksemplet under og klikk Lagre

Donald1 Donald2