Etterbestilling / endring av tilleggskjøp

I noen arrangement kan man bestille transport, overnatting eller andre tillegg ved påmelding.  Hvis man glemte å bestille dette når man meldte seg på kan man gjøre dette via utøverprofilen.

Fremgangsmåten er som følger:

1 Logg inn på Min side

Logg inn på Min Side (Trykk på lenken).  Hvis du er ny bruker av Min Side kan du klikke på Ny Bruker for å aktivere profilen.  Du vil da motta en aktiveringsmail til den epostadressen du brukte når du meldte deg på arrangementet.

Etter at du er innlogget, klikk på Påmeldinger og så på endre på det arrangementet som du vil endre på.

2. Endre bestillingen

Utfør endring, eller legg til flere varer og klikk på Fortsett til utsjekking

3. Kontroller og bekreft

Sjekk at det ble riktig, huk av for å godta betingelsene og klikk fullfør.  Dersom det er noe å betale vil du få faktura eller betalingsvalgene vil vises.