Efterbestilling av tillägg

I vissa fall kan du boka transport, boende eller andra tillägg vid registrering. Om du glömde att beställa detta när du anmälde dig kan du göra det via träningsprofilen.
Förfarandet är som följer:
Logga in på Min sida (Press Link). Om du är en ny användare av Min sida, klicka på Ny användare för att aktivera profilen. Du får då ett aktiveringsmeddelande till den e-postadress du använde när du registrerade dig för händelsen.

login

Klikk på den påmeldingen du ønsker å endre

TrollSki

Klikk på produktet du ønsker å bestille (i eksemplet Busstransport)

Buss

Velg ønsket transportalternativ

Produkt

Trykk Neste for å komme videre til utsjekkingsbildet

Fullfor

Huk av for at du godkjenner betingelsene og trykk Fullfør påmelding.  Du vil da motta en faktura på din tilleggsbestilling på epost.  Fakturaen kan betales i nettbanken på vanlig måte.

Fullfor2