Program for å sjekke emitag brikker

Du kan sjekke brikker manuelt ved å taste nummeret, eller helst bruke en Emit ECU usb leser for å sjekke brikkene.

• Gyldig nummer ihht 5 års levetid.
  • Sjekk om batteri er byttet
  • Sjekk mot påmelding om brikken er registrert på rett person.
  • Mulighet for batterispenningsjekk og sjekk av alder på leiebrikker
  • Mulig å endre brikkenr ved ukjente brikker.

Ved bruk av ECU må nødvendige drivere være installert. De kan eventuelt lastes ned fra emit.no

Merk at brikkene kan slutte å virke / gå tom for strøm selv om de virker på testen så det er ingen 100% garanti for at en brikke virker under løpet selv om den virket på testen.

For garanti, defekte brikker etc kontakt leverandøren support@emit.no

Oppdatering av brikkenr mot admin krever at det er åpent for port 5151 i brannmur.

Oppdatert 14.11.2023 med nytt gyldig nr for 2024

Oppdatert 17.10.2022 med nytt gyldig nr.

Oppdater 17.11.2022 med mulighet for å registrere ukjentebrikker på deltaker

Oppdatert 04.01.2022 mulighet or å velge kanal / kode  slik at flere ecu kan brukes ved siden av hverandre.

Oppdatert 23.2.2023: Sette ecu kode manuelt.  + Sjekk gamle o-brikker (5 år her også) + Oppdatere eventlisten.

Oppdatert 03,03.2023 Vise etappenavn og lagnavn ved stafett.

HVIS MAN IKKE FÅR DENNE TIL Å VIRKE SÅ LAST NED 2022 VERSJONEN FØRST OG PRØV 2024 ETTERPÅ.