Dersom du  har deltatt på et virtuelt løp eller  self timing  registrerer du tiden din på denne måten.

1 Logg inn på min side i EQ timing.
Det kan du gjøre fra denne lenken

2 Gå til påmeldinger og finn løpet under fanen Self timing.
 Klikk på + ikonet vist med gult her for å registrere tiden.

3. Registrer tiden.
Avhengig av hvordan arrangøren har satt opp arrangementet så kan det være flere måter å registrere tid på.

3.1 Manuelt tatt tid
- Legg inn tiden i feltet Tid brukt og klikk på Legg til resultat,

- Klikk så på Bekreft resultat.

3.2 Opplasting av gps spor.

Klikk  Velg gps fil , Finn filen fra Gps enheten eller Appen og last den opp.

Resultatet er umiddelbart tilgjengelig på live sidene.

Eksempel når man registrerer fra mobil