Innledning

Rolle: Påmeldingsansvarlig

Med klubbpåmeldings funksjonen kan påmeldingsansvarlig i klubben raskt og enkelt melde på sine aktive utøvere til sykkel og skiskyting.  Man får direkte tilgang til alle klubbens utøvere med helårslisens, og kan melde dem på samlet med noen få museklikk.  Klubben mottar en samlefaktura for alle påmeldingene.

Det gir en rekke fordeler å bruke klubbpåmelding

• Det er raskt og enkelt
  • Klubben mottar en samlet faktura, og slipper dermed arbeidet med refusjon av påmeldingsavgifter til utøverne
  • Ingen behov for eget kredittkort for påmeldingsansvarlig
  • Man sikrer at utøverne blir påmeldt med riktig utøver-ID slik at det unngås duplikater.  Dermed mottar også utøverne riktige rankingpoeng i rittene de deltar i
  • Man sikrer at utøverne blir påmeldt med riktig klubb
  • Man sikrer at utøverne blir påmeldt med riktig lisenstype (engangslisens eller helårslisens), siden påmeldingen er koblet direkte til lisensregistret
  • Man ser enkelt om utøverenes personlige brikke-ID (emiTag) er registrert, og kan eventuelt registrere den hvis den mangler

For å få tilgang til løsningen må du være registrert med rolle Påmeldingsansvarlig i klubben din.  Leder og lisensansvarlig i klubben har den nødvendige tilgangen for å gi deg en slik rolle.  Så kontakt en av disse for å få opprettet rollen.  Rollen kan også opprettes av NCF og av EQ Timing dersom leder eller lisensansvarlig bekrefter at du skal ha tilgang til denne rollen.

Slik bruker du klubbpåmelding

Alle arrangement som har åpent for klubbpåmelding har menyen Gruppepåmelding i påmeldingssiden.

Logg deg inn med ditt brukernavn og passord.  Hvis du har glemt ditt passord kan du resette dette via EQ Admin, på denne lenken:

https://signup.eqtiming.com/?login&nextpage=/account&Event=EQNorway#RegisterPrivate

Velg “Glemt passord” for å resette passordet ditt.

Når du har logget inn vil du få oversikt over alle utøverne i klubben som har helårslisens.  For å melde dem på huker du av til venstre i listen.  Du kan bla fra side til side og huke av utøvere på flere sider, eller søke etter utøvere på navn og huke av.  For å få en samlet oversikt over hvem som er huket av kan du velge “Vis valgte” under søkefeltet.

Hvis utøverne har flere valgalternativer i arrangementet – altså de ut fra alder og kjønn passer til flere øvelser, flere klasser eller flere startpuljer kan du gjøre disse valgene direkte i bildet.

Du kan også kontrollere, og eventuelt korrigere utøvernes personlige brikke-ID direkte i registreringsbildet.

Når du har gjort ferdig valgene for alle som skal meldes på trykker du Meld på for å fullføre påmeldingen.

Utøverne vil da bli registrert som påmeldt til arrangementet, og du vil motta en samlefaktura for alle påmeldingene.  Fakturaen kan da videresendes til klubbens kasserer for betaling i nettbank på vanlig måte.