EQ Timing live resultatservice har en innebygget live tracking funksjon.  Her kan dine venner følge med på hvor du er i løypa – eller du følge med på hvor dine venner er i løypa arrangementer som tilbyr denne funksjonen.

Systemet bruker to ulike løsninger for å finne din posisjon i løypa:

• Basert på din gjennomsnittshastighet mellom to mellomtidspunkter i løypa.
  • Ved at du bringer med en smart-telefon med GPS og appen EQ Track under løpet.

Posisjon fra smart-telefonen din gir naturlig nok langt høyere presisjon enn posisjon beregnet fra gjennomsnittshastighet, da systemet kun har referanser for å beregne hastigheten din hver gang du har passert et mellomtidspunkt i løypa.

EQ Track er foreløpig bare tilgjengelig for Android telefoner.  Den vil også komme for iPhone snart.

Slik følger du dine venner i løypa

• Åpne arrangementes Live-lenke (vanligvis tilgjengelig fra arrangementets webside), eller fra arrangementsoversikten på www.eqtiming.no
  • For eksempel: http://www.eqtiming.no/Live/Livetrack?EventUID=5276
  • Går til deltakeroversikten – finn deltakerne du vil følge og marker disse “hotlist”.
  • Deretter kan du gå til Tracking-siden, og følge dine venner der.
  • Etter løpet kan du simulere løpsutviklingen mellom dine venner.

live1

Live2